"Matsuhisa Athens": Ηigh-end γιορτινή εμπειρία

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού.

MATSUHISA ATHENS

Tο εστιατόριο-σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή Ριβιέρα υποδέχεται τους πιστούς θαμώνες του τις τελευταίες μέρες του χρόνου φορώντας τα γιορτινά του. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού και προτάσεις όπως dumplings με γαρίδες Κοιλάδας και χαβιάρι, dry aged rib-eye steak με chimichurri, Kagoshima Wagyu beef A5+ και ένα εντυπωσιακό Matsuhisa sushi selection για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας. 

Την εμπειρία συμπληρώνουν οι προτάσεις του εντυπωσιακού και ανανεωμένου wine room με premium επιλογές σε σαμπάνια, διεθνείς και ελληνικές ετικέτες και ποικιλία επιλεγμένων κρασιών. Σε γιορτινή "διάθεση", όμως, μπαίνει και το brunch του σαββατοκύριακου με μια all-day brunch εμπειρία και τις δημιουργίες του head chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, και του executive chef Τόνυ Βρατσάνου να δένουν ιδανικά με την κάρτα των κοκτέιλ. 

(Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Πέμ. 19:00-00:00, Παρ. 19:00-00:30, Σάβ. 13:30-00.30, Κυρ. 13:30-00.00)
 

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
10/12/2025

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.