"Ark": Xmas pleasure για βραβείο!

Ρεβεγιόν σε μια ακαταμάχητη ατμόσφαιρα γιορτής συνοδεία υψηλής γαστρονομίας, με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

ARK

Xριστούγεννα στο "Ark" θα πει glam και ακαταμάχητη ατμόσφαιρα γιορτής συνοδεία υψηλής γαστρονομίας. Βιώστε την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, σε ένα μαγευτικά στολισμένο σκηνικό με live μουσική, καθώς γεύεστε εμπνευσμένες δημιουργίες, με τη διάσημη υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη. Τα μενού των ρεβεγιόν περιλαμβάνουν πέντε εκλεκτά πιάτα στο πνεύμα των ημερών, ενώ η προαιρετική επιλογή του wine pairing σάς δίνει εισιτήριο για μια διπλή βουτιά στην απόλαυση. 

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων με σούπα πατάτας, χαρούπι, αβγό ορτυκιού και κρέμα πικραμύγδαλο, γαλοπούλα με σάλτσα κονιάκ Metaxa, μαύρο χοίρο φτιαγμένο σαν καβουρμά με πουρέ από καρότο και μήλο και κορμό σοκολάτας και καραμέλας, και καλωσορίστε τον νέο χρόνο με μοσχαρίσιο κονσομέ με γεμιστές χάχλες, χοιρινό μάγουλο με καμένο πράσο και τρούφα, πράσινη σφαίρα από φιλέτο μόσχου με φουάγκρά και πορτοκάλι και delice μαύρης σοκολάτας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα "προσεχώς" του "Pelagos"

Τρεις αφορμές για να βρεθείς στο βραβευμένο εστιατόριο του "Four Seasons Astir Palace" το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
30/01/2023

Νέα εποχικά μενού στα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall"

Τα κορυφαία εστιατορικά concepts σε "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" κρατούν ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και μάλιστα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".