"Athens Capital Hotel-MGallery Collection": Χριστούγεννα με λάμψη και γεύση

Ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα, την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Mε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμό του να λειτουργεί σαν φάρος για τις πιο ξεχωριστές γιορτινές βραδιές μας, το "Athens Capital Hotel-MGallery Collection" μας προσκαλεί φέτος να γιορτάσουμε την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κοντά του. Το μενού του Réveillon de Noël προτείνει ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα και το crumble μελομακάρονου με κρέμα speculus και σορμπέ σοκολάτας, ενώ όσοι υποδεχτούν την Πρωτοχρονιά στο "MFlavours" ή στο "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" θα απολαύσουν αναπάντεχους συνδυασμούς, όπως τα ρα­­βιό­λι με γέμιση καβουριού, το μοσχαρίσιο φιλέτο Wagyu και τα ­καπνιστά παϊδάκια με πουρέ πατάτας με τρούφα.

Ειδικά kids μενού θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες, live μουσική και DJ sets θα δώσουν έξτρα ατμόσφαιρα στις βραδιές μας, ενώ την αλλαγή του χρόνου θα σημάνει το show πυροτεχνημάτων, προτού δώσει πάσα στη λάμψη της ντισκομπάλας για ένα festive disco party με θέα όλη την Αθήνα.

Τιμές ανά άτομο: "MFlavours" 24/12 € 190, 31/12 € 240, "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" 24/12 € 240, 31/12 € 290.

Περισσότερες πληροφορίες

Mappemonde

Ξεν. «Athens Capital Hotel - MGallery Collection», Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 4 και Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
10/12/2025

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.