S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

Terra

Ξεδιπλώνοντας τη δική του νόστιμη ματιά, το μπιστρό "Terra" συνεχίζει την όμορφη γευστική του πορεία σε μια συνάντηση γης και θάλασσας. Εκλεκτές πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες, φτάνουν στα τραπέζια των πιστών θαμώνων του μεταφρασμένες σε πιάτα που γρήγορα γίνονται in house classics. 

Terra

Terra

Στις πιο δημοφιλείς προτάσεις τους στα ωμά φιγουράρουν το μοσχαρίσιο ταρτάρ και το σεβίτσε, ενώ με την πτώση της θερμοκρασίας οι σούπες αποκτούν περίοπτη θέση στο μενού δίπλα σε καλοφτιαγμένα πιάτα με ψάρι και κρέας. Κρατήστε χώρο για το γλυκό κλείσιμο και αναζητήστε τις ετικέτες που φιλοξενούν στην κάβα, για να συμπληρώσετε αρμονικά το γεύμα σας. 

Ρήγα Φεραίου 152 & Κανάρη, Πάτρα, Τηλ. 2610313000, FB: Terra Bistro, IG: Terra_bistro

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.