"Woman power": Άρωμα γυναίκας στην κουζίνα του "Hervé" για καλό σκοπό

Ο σεφ Hervé Pronzato παραδίδει τη σκυτάλη της κουζίνας του για μια βραδιά σε μια δυνατή πεντάδα γυναικών που θα περάσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα υπογράφοντας ένα μενού 11 σταδίων.

Herve

Το 2ο σε σειρά φιλανθρωπικό event που διοργανώνει το εστιατόριο "Hervé" πραγματοποιείται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, με σκοπό τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής".

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο του event, οι Ερασμία Μπαλάσκα (Marbella Gastro Bar), Ξένια Ξουλεή (Herve), Κρυσταλλία Καραγεώργου (Prosilio, Ζάκυνθος), Κωνσταντίνα Κασπαρίδου (Cantina, Σίφνος) και Μάρθα Ζήκα (Bostani, Σίφνος) θα συνεργαστούν δημιουργώντας ένα μενού γευσιγνωσίας 11 σταδίων αποκλειστικά για την εν λόγω βραδιά ενώ θα υπάρχουν και ειδικές επιλογές κρασιών που θα συνδυαστούν με τα πιάτα. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στο "Άλμα Ζωής". 

Herve Άλμα Ζωής

 

Τιμή μενού: €85, με κρασί + €25 | Για πληροφορίες του μενού και κρατήσεις: 2103471 332, 6936637873 ή μέσω του herve-restaurant.com

Περισσότερες πληροφορίες

Herve

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.