Το "Marbella Gastro Bar" αφίχθηκε μόλις στο Παγκράτι

marbella "Marbella"

Ακόμα πιο ανεβασμένο το Παγκράτι ύστερα από την πρόσφατη συμπεριλήψη του στις πιο cool γειτονιές του κόσμου από το TimeOut, υποδέχτηκε εδώ και λίγο καιρό ακόμα ένα νέο στέκι. Το "Marbella Gastro Bar" είναι η νέα πρόταση των ανθρώπων του "Amici Miei", που από τα βόρεια προάστια αποφάσισαν να κατηφορίσουν και πιο κεντρικά, δημιουργώντας αυτό το ατμοσφαιρικό all day μαγαζί με τις vintage πινελιές στη διακόσμηση. Τις γεύσεις επιμελείται η ταλαντούχα νεαρή σεφ Ερασμία Μπαλάσκα, βάζοντας στη μέση του τραπεζιού μια σειρά από πιάτα σε μοντέρνο ελληνικό ύφος: κεφτεδάκια με μασκαρπόνε και μαρμελάδα ντομάτας, ντολμαδάκια με αυγολέμονο και ψάρι ημέρας, γιουβέτσι με μοσχαρίσια μάγουλα και άλλα. Οι πόρτες ανοίγουν από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch που σερβίρεται ως το μεσημέρι με ξεχωριστές ιδέες σαν το hot dog με φασόλια και τηγανιτό αυγό ή τα υγιεινά bowls κοτόπουλου και καπνιστού σολομού, ενώ η δράση συνεχίζεται ως αργά με κοκτέιλ στη μεγάλη μπάρα και χαλαρή διάθεση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/12/2025

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.