San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Fine Dining

Η υψηλή γαστρονομία έχει εξελιχτεί σε βασικό στοιχείο του σημερινού ουσιαστικού lifestyle και ο αντίκτυπός της είναι παγκόσμιος. Η Ημέρα Υψηλής γαστρονομίας στις 27 Σεπτεμβρίου τιμά την κορυφαία έκφραση της μαγειρικής προσκαλώντας μας να την "πιούμε" στο ποτήρι με τη κατάλληλη συντροφιά που δεν είναι άλλη από τα λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα νερά S.Pellegrino® & Acqua Panna®

Εκατό και πλέον χρόνια ιστορίας, κρυστάλλινη υφή και φρεσκάδα που κυριαρχούν στον ουρανίσκο από την πρώτη γουλιά και αναγνώριση από διεθνούς κύρους επαγγελματίες και connoisseurs ως κορυφαίο brand που συν-αρθρώνει γαστρονομικές εμπειρίες ολκής, είναι η κληρονομιά των νερών της San Pellegrino. Η ποιότητά τους επισφραγίζεται και από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων που σταθερά τα προτείνει για κάθε στιγμή υψηλών απαιτήσεων.
Αγκαλιάζοντας το fine dining σε κάθε δυνατή πτυχή του, τα βελούδινα γαστρονομικά νερά της San Pellegrino στέκονται σταθερά πλάι και στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων φέρνοντας εδώ και 13 χρόνια στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Young Chef Academy

San Pellegrino Fine Dining 1

Το brand έχει ηχηρή παρουσία στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας στηρίζοντας επίσης διεθνείς διαγωνισμούς όπως ο "S.Pellegrino Young Chef Academy Competition" που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Ο σοβαρός ρόλος της διοργάνωσης ως εφαλτήριο στην εξέλιξη επαγγελματιών του κλάδου επισφραγίζεται με την παρουσία ηχηρών ονομάτων σε ένα τρόπον τινά λίκνο ηγετικών μορφών του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Συμπυκνώνοντας το απάνθισμα των μαγείρων που γράφουν το μέλλον της υψηλής γαστρονομίας, εστιάζει σε νέες ιδέες με την προοπτική να φρεσκάρει την αντίληψη του κόσμου της γαστρονομίας, αποτελώντας ουσιαστικά κρίκο μιας αλυσίδας που επιδρά και σε ένα ευρύτερο σύνολο, πέρα από τον στενό κύκλο της κουζίνας.

San Pellegrino

Κάπως έτσι, χτίζονται οι ισχυροί δεσμοί της San Pellegrino με την υψηλή γαστρονομία που bon vivant και λάτρεις της φινετσάτης αρμονίας της κουζίνας επιπέδου τιμούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Γιατί η υψηλή γαστρονομία θέλει το νερό της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.