Στην τρίτη χρονιά της λειτουργίας της, η "Cantina" που έστησε ο Γιώργος Σαμοΐλης έχει εξελιχθεί σε εστιατόριο-προορισμό για όλες τις Κυκλάδες. Το ρουστίκ-γκουρμέ ύφος της κουζίνας του γίνεται κατανοητό σε κάθε πιάτο του μενού, με τις high-end ιδέες να εκτελούνται άψογα, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό.
Στο κλείσιμο της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, ο οικοδεσπότης σεφ υποδέχεται στις 25 Σεπτεμβρίου δύο εξαιρετικούς συναδέλφους του, τον Γιώργο Κατάρα και τον Herve Pronzato, για να ετοιμάσουν μαζί ένα family-style μενού σερβιρισμένο στη λογική του μοιράσματος. Οι τυχεροί που θα παραβρεθούν (οι θέσεις ήταν περιορισμένες και έκλεισαν από τις πρώτες ώρες ανακοίνωσης του event), θα δοκιμάσουν εννέα πιάτα, τρία από τον κάθε σεφ, που θα ξεδιπλώνουν την comfort πλευρά τους με προτάσεις όπως γκιόζα με κατσικάκι, σέσκουλα και αυγολέμονο (Herve), χοιρινά κεφτεδάκια με γλάσο δαμάσκηνου (Κατάρας), κέικ ρεβιθιού με κρέμα γυλωμένης μανούρας (Σαμοΐλης) συνοδεία κρασιών του ελληνικού αμπελώνα και με ωραίες μουσικές στο backround. Πόσο όμορφος τρόπος να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι...