Το "Assyrtico Beer Garden" φέρνει τις μπίρες του Αιγαίου στη Σαντορίνη

Ένας “κρυφός” κήπος στα Φηρά φιλοξενεί φέτος το καλοκαίρι πάνω από 30 απολαυστικές αιγαιοπελαγίτικες μπίρες σ’ ένα πετυχημένο pop up project

Assyrtiko Beer Garden

Σε μια πράσινη αυλή-κήπο με είσοδο από την κεντρική πλατεία των Φηρών, η Λία Παπαδέα και ο Ιωάννης Δημητρίου (Assyrtico Snack & Coffee Bar) συγκέντρωσαν πάνω από 30 αποκλειστικά αιγαιοπελαγίτικες μπίρες, σε ένα pop up project για το καλοκαίρι ’22. Ακολουθώντας ένα θαλασσινό "δρόμο της μπίρας” από τη Σαμοθράκη μέχρι την Κρήτη, περνώντας φυσικά από τις Κυκλάδες, οι πιο ιδιαίτερες μπίρες κάθε ζυθοποιείου είναι εκεί, ποτισμένες με την αιγαιοπελαγίτικη αύρα, σ΄έναν τόπο περισσότερο γνωστό για το κρασί του.  

Assyrtiko Beer Garden

Το Assyrtico Beer Garden είναι το καλοκαιρινό αδερφάκι του Assyrtico Snack and Coffee Bar (μέλος της Aegean Cuisine),  γνωστό τόπο συνάντησης στα Φηρά για καφέ, επιλεγμένα ελληνικά κρασιά με έμφαση στη Σαντορίνη, σνακ και deli αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.  

Assyrtiko Beer Garden

Φυσικά, σ’ αυτό το μοναδικό στο concept του beer bar, στην πρώτη σειρά βρίσκονται 8 μπίρες από τα δυο ζυθοποιεία της Σαντορίνης. Μαζί, φιλοξενούνται μπίρες από τη Σαμοθράκη, τη Λέσβο, τη Χίο, την Ικαρία, την Τήνο, τη Σύρο, την Πάρο, τη Φολέγανδρο, τη Ρόδο και την Κρήτη (3 οινοποιεία). 

Φηρά - 22860 22463, info@assyrtico-takeaway.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.