Το "Iguazu" φέρνει τροπικό mood στη… ζούγκλα των Ιλισίων

Τα ευρηματικά πιάτα του βραβευμένου σεφ Γιάννη Παρίκου σκορπάνε την αύρα διακοπών.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ IGUAZU

Καταπράσινο μέσα κι έξω, με σάλα που σε αγκαλιάζει με τον εξωτισμό μιας ζούγκλας, και όνομα εμπνευσμένο από τους καταρράκτες που σηματοδοτούν τα όρια Βραζιλίας, Αργεντινής και Παραγουάης, το "Iguazu Athens" φορά τα καλοκαιρινά του και εξωτερικεύει το τροπικό του mood στην ολόφυτη πλατεία Βραζιλίας, μόλις δύο λεπτά από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής. Το ντιζαϊνάτο καθιστικό ενοποιείται με την πιο cool πλατεία των Ιλισίων και το πάρτι mood, με τη χαλαρή, casual διάθεση, μετατρέπει το στέκι σε καλοκαιρινή απόδραση.

Iguazu
© Λεωνίδας Τούμπανος

Την αύρα διακοπών που σκορπάει το "Iguazu" σιγοντάρουν τα ευρηματικά πιάτα του βραβευμένου σεφ Γιάννη Παρίκου μέσα από brunch προτάσεις, όπως τα Habanero burgers με μπιφτέκι Black Angus ή τα αβγά Benedictina, ξαπλωμένα σε τηγανίτες παρέα με εκλεκτό χοιρομέρι, ενώ το exotic κλίμα ανεβάζουν οι ανανεωμένες sushi δημιουργίες του Christian Noel. Τα jungle vibes ανεβάζουν τα τακτικά DJ sets, με γνωστά ονόματα να αναλαμβάνουν τα decks, ενώ η νέα, καλοκαιρινή cocktail list προσθέτει μεθυστικές νότες. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.