Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το «Βραβείο Κοινού» των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Βασίλαινας

Συμπληρώνοντας τα 100, το ιστορικό εστιατόριο κάνει ένα ακόμα βήμα, μεταφέροντας την εμπειρία της βραβευμένης κουζίνα του στο νησί της Αντίπαρου.

"Πλέον τα καλοκαίρια μας θα μπορούμε να ανταμώνουμε και στην Αντίπαρο. Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος θα στρώσουμε τα τραπέζια μας, για να υποδεχτούμε παλιούς και νέους φίλους κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, με την υπόσχεση να τους χαρίσουμε ξεχωριστές στιγμές με κυκλαδίτικη αύρα. Σε ένα ήσυχο σημείο της Χώρας, σε μια άνετη και δροσερή αυλή, με πολλή βλάστηση και καλοκαιρινά vibes, θα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια πιο comfort εκδοχή του αθηναϊκού μενού μας, που θα έχει, όπως πάντα, ως βασικό κορμό το ψάρι και τα θαλασσινά, καθώς και τις ντόπιες πρώτες  ύλες. Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθεί σε έναν νησιωτικό προορισμό, μιας και το εγχείρημα ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα στο λιμάνι του Πειραιά και συνδεόταν πάντα με τη θάλασσα. Το ότι ανοίγουμε στις Κυκλάδες είναι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι μας", επισημαίνει ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βασίλαινας στη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι όμως μείνουν στην Αθήνα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο πάρκο της πλατείας Μαδρίτης, αφού το "Βασίλαινας Parkside" θα παραμείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.