Οδηγός Εστιατορίων

To Athens Street Food Festival επιστρέφει

Τα σαββατοκύριακα του Μαΐου το street food γιορτάζει στο Γκάζι.

AthensStreetFoodfestival photo: Athens Street Food Festival 2019

Μεγαλύτερο και απολαυστικότερο από ποτέ ανάβει ξανά τις μηχανές το Athens Street Food Festival. To venue θα είναι όπως πάντα το παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, η διάρκεια του όμως θα απλωθεί και στα τέσσερα σαββατοκύριακα του Μαΐου (6-8, 13-15, 20-22 και 27-29/5), κατά τη διάρκεια των οποίων θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο χέρι ιδιαίτερες συνταγές από το Μεξικό, την Ιαπωνία την Κίνα και τη Βραζιλία, ως την Τζαμάικα, την Πολυνησία, την Κορέα, την Αργεντινή, τη Μέση Ανατολή την Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα. Το "παρών" σε αυτήν τη γευστική γιορτή θα δώσουν πολλά και αγαπημένα στέκια της πόλης που θα παρουσιάζουν τις πιο δημοφιλείς σπεσιαλιτέ τους, όπως το "Cool Jerk", το "Burger Joint", το "Po’Boys", το "Sando" και το "Bao Bao", χωρίς να λείπει ασφαλώς η μουσική με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties. Το εισιτήριο κοστίζει € 3 και οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν τις Παρασκευές από τις 5 μ.μ. και τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 12 μ.μ. Δείτε περισσότερα εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Τα highlights του πληθωρικού 12ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Ο πιο σινεφίλ θεσμός της Αθήνας επιστρέφει στην Ταινιοθήκη αλλά και ψηφιακά (26/5-15/6) με το πιο γεμάτο πρόγραμμα στην ιστορία του.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

Οι "Νomade et sauvage" για μια μέρα στο "Surfer Maya"

Το fast casual εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει τις "pop up" εκδηλώσεις του με τη σκυτάλη να παίρνει η ομάδα των "νομάδων" "Νomade et sauvage".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.