To Athens Street Food Festival επιστρέφει

Τα σαββατοκύριακα του Μαΐου το street food γιορτάζει στο Γκάζι.

AthensStreetFoodfestival photo: Athens Street Food Festival 2019

Μεγαλύτερο και απολαυστικότερο από ποτέ ανάβει ξανά τις μηχανές το Athens Street Food Festival. To venue θα είναι όπως πάντα το παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, η διάρκεια του όμως θα απλωθεί και στα τέσσερα σαββατοκύριακα του Μαΐου (6-8, 13-15, 20-22 και 27-29/5), κατά τη διάρκεια των οποίων θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο χέρι ιδιαίτερες συνταγές από το Μεξικό, την Ιαπωνία την Κίνα και τη Βραζιλία, ως την Τζαμάικα, την Πολυνησία, την Κορέα, την Αργεντινή, τη Μέση Ανατολή την Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα. Το "παρών" σε αυτήν τη γευστική γιορτή θα δώσουν πολλά και αγαπημένα στέκια της πόλης που θα παρουσιάζουν τις πιο δημοφιλείς σπεσιαλιτέ τους, όπως το "Cool Jerk", το "Burger Joint", το "Po’Boys", το "Sando" και το "Bao Bao", χωρίς να λείπει ασφαλώς η μουσική με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties. Το εισιτήριο κοστίζει € 3 και οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν τις Παρασκευές από τις 5 μ.μ. και τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 12 μ.μ. Δείτε περισσότερα εδώ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.