Η εμπειρία "Pacha" επιστρέφει εμπλουτισμένη στη Μύκονο

Ο διεθνής όμιλος ενισχύει την παρουσία του στο Νησί των Ανέμων, παρουσιάζοντας φέτος το beach resto «Ftelia Pacha» στη Φτελιά με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Σταμάτη Μαρμαρινού.

pacha1

Ήταν από τις διεθνείς αφίξεις που προκάλεσαν αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων. Ο λόγος για τον διάσημο όμιλο Pacha, ο οποίος αποφάσισε να φέρει στη Μύκονο το signature μείγμα διαμονής και διασκέδασης που με αφετηρία την Ίμπιζα έγινε αγαπητό σε πολλά μέρη του κόσμου, ανοίγοντας τόσο το ξενοδοχείο "Destino Pacha" στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου όσο και το new age καμπαρέ "Lio" σε έναν από τους ατμοσφαιρικούς κήπους της μυκονιάτικης Χώρας. Η φετινή σεζόν ωστόσο, θα βρει τον όμιλο με τριπλή πλέον παρουσία στο νησί. 

Πρώτο θα ανοίξει τις πόρτες του το ξενοδοχείο στις 12/5 έχοντας πάντα στο επίκεντρο την poolside διασκέδαση γύρω από τον χώρο της πισίνας με την πανοραμική θέα, που θα υποδεχθεί ανανεωμένος διάσημους διεθνείς DJs αλλά και τα σταθερά party με τη σφραγίδα των Pacha.

pacha2

Με νέο πρόσωπο σηκώνει επίσης αυλαία το "Lio" στις 26/5. Ο γεύσεις θα έχουν τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου που συναντούσαμε μέχρι πρόσφατα στην κουζίνα του "JackieO’ Beach", ενώ το φετινό θέμα των εντυπωσιακών χορευτικών show είναι το Simply The Best με ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά νούμερα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στα "Lio" ανά τον κόσμο. Από φέτος μάλιστα θα υπάρχει και ένας νέος χώρος club για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τη διασκέδαση και μετά το show.

Αργότερα μέσα στη σεζόν τέλος, θα γνωρίσουμε και το beach resto "Ftelia Pacha" στην αγαπημένη των surfers παραλία της Φτελιάς. Πρόκειται για το γνώριμο εστιατόριο στην άκρη της παραλίας, το οποίο αυτές τις ημέρες ανακαινίζεται εκ βάθρων σε πολυτελές boho chic ύφος. Το τιμόνι της ως επί το πλείστον μοντέρνας θαλασσινής κουζίνας θα κρατά ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός (chef de cuisine o Πέτρος Κοσμόπουλος), χωρίς ασφαλώς να λείπει και από εδώ το στοιχείο της all day καλοκαιρινής διασκέδασης όπως και οι μετακλήσεις γνωστών ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας.   


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.