O Christian Le Squer έρχεται στο "The Zillers"

Ο τριάστερος Γάλλος σεφ είναι ο επόμενος haute προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη στο βραβευμένο εστιατόριο της Μητροπόλεως.

zillers

Οι πανδημικές συνθήκες μπορεί να έβαλαν ένα προσωρινό φρένο στις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές που συνηθίζει να διοργανώνει το "The Zillers", η επιστροφή τους ωστόσο έχει τριάστερη χάρη. Έτσι στις 19/2, ο χρυσοσκουφάτος σεφ του εστιατορίου Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον σπουδαίο Γάλλο σεφ Christian Le Squer, ο οποίος οδηγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια το εμβληματικό εστιατόριο "Le Cinq", μέσα στο Four Seasons George V του Παρισιού, στην ύψιστη διάκριση του οδηγού Michelin. Από κοινού θα συνδημιουργήσουν ένα four hands menu που θα ξεδιπλωθεί σε δέκα στάδια, επιφυλάσσοντας σπεσιαλιτέ όπως η κρέμα από λαγόχορτο με αμύγδαλο και τρούφα, και το "φουαγκρά σαν βότσαλο". Η τιμή του μενού είναι € 120 κατ’άτομο και οι κρατήσεις για την πολύ ιδιαίτερη αυτή βραδιά ασφαλώς απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

TheZillers_4hands

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.