"St George Lycabettus": Movie nights, μουσική και Lycabettus Run τον Φεβρουάριο

Το πολυτελές ξενοδοχείο στα ψηλά του Κολωνακίου μας περιμένει όλο το μήνα με απολαυστικές αφορμές για jour fix στις πλαγιές του Λυκαβηττού, με ειδικά διαμορφωμένα μενού, ξεχωριστές βραδιές κεφιού, αλλά και το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού για τρέξιμο.

St George Lycabettus Acropolis View

Πιστό στα καθιερωμένα του ραντεβού που μας δίνουν πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε παραμένει το πολυτελές ξενοδοχείο "St. George Lycabettus", με νέες ιδέες για jour fix στους ατμοσφαιρικούς χώρους του και τον Φεβρουάριο.

Οι γαστροκινηματογραφικές βραδιές της Παρασκευής είναι η πρώτη μας στάση: το Screening Room του ξενοδοχείου μας καλεί για private viewings της ταινίας "Maria by Callas" του Τομ Βολφ, ενώ το "La Suite Lounge" μας περιμένει αμέσως μετά, για μια μοναδική γευστική εμπειρία βραδιά. Εκεί, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Geoffrey Rembert και ο executive chef του ξενοδοχείου, Βασίλης Μήλιος, παρουσιάζουν το La Divina Menu, που αποτίνει έναν γαστρονομικό φόρο τιμής στη σπουδαία σοπράνο, μέσα από πιάτα όπως τα τηγανιτά χτένια St. Jacques με χαβιάρι, αχλάδι και ζωμό από κρεμμυδάκια, ή το ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας.

Τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου, ο όμορφος χώρος του εστιατορίου με την βραβευμένη θέα προς την Αθήνα, θα κινηθεί στους ρυθμούς της Αποκριάς με ένα live ρεπερτόριο με funky jazz, latin & soul ρυθμούς, από τον σαξοφωνίστα Βασίλη Σαλτίκη και την Άδα Σεραϊδάρη στο "La Suite Lounge Rooftop".

Όσο για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το St George Lycabettus μας καλεί να φορέσουμε τα running shoes μας, για το δημοφιλές και βραβευμένο Lycabettus Run, που επιστρέφει για έβδομη χρονιά και πάντα για καλό σκοπό. Ο αγώνας δρόμου Run the Hill θα μας οδηγήσει μέσα και γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού, ενώ μέρος των εσόδων της διοργάνωσης που επιμελούνται η εταιρεία MYSPORTEVENT και το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, θα διατεθούν και φέτος στον οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Napul’è" σαλπάρει για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio ανοίγει πανιά με τη ρότα του να βλέπει το "Aeolis Tinos Suites".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2023

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.

"Tanpopo": Ο Σωτήρης Κοντιζάς σερβίρει ράμεν

Το Nolan-verse επεκτείνεται, με ένα νέο εστιατόριο στην Αριστείδου, που τοποθετεί το ράμεν στο επίκεντρο της γαστρονομικής προσοχής.

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.