"St George Lycabettus": Movie nights, μουσική και Lycabettus Run τον Φεβρουάριο

Το πολυτελές ξενοδοχείο στα ψηλά του Κολωνακίου μας περιμένει όλο το μήνα με απολαυστικές αφορμές για jour fix στις πλαγιές του Λυκαβηττού, με ειδικά διαμορφωμένα μενού, ξεχωριστές βραδιές κεφιού, αλλά και το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού για τρέξιμο.

St George Lycabettus Acropolis View

Πιστό στα καθιερωμένα του ραντεβού που μας δίνουν πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε παραμένει το πολυτελές ξενοδοχείο "St. George Lycabettus", με νέες ιδέες για jour fix στους ατμοσφαιρικούς χώρους του και τον Φεβρουάριο.

Οι γαστροκινηματογραφικές βραδιές της Παρασκευής είναι η πρώτη μας στάση: το Screening Room του ξενοδοχείου μας καλεί για private viewings της ταινίας "Maria by Callas" του Τομ Βολφ, ενώ το "La Suite Lounge" μας περιμένει αμέσως μετά, για μια μοναδική γευστική εμπειρία βραδιά. Εκεί, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Geoffrey Rembert και ο executive chef του ξενοδοχείου, Βασίλης Μήλιος, παρουσιάζουν το La Divina Menu, που αποτίνει έναν γαστρονομικό φόρο τιμής στη σπουδαία σοπράνο, μέσα από πιάτα όπως τα τηγανιτά χτένια St. Jacques με χαβιάρι, αχλάδι και ζωμό από κρεμμυδάκια, ή το ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας.

Τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου, ο όμορφος χώρος του εστιατορίου με την βραβευμένη θέα προς την Αθήνα, θα κινηθεί στους ρυθμούς της Αποκριάς με ένα live ρεπερτόριο με funky jazz, latin & soul ρυθμούς, από τον σαξοφωνίστα Βασίλη Σαλτίκη και την Άδα Σεραϊδάρη στο "La Suite Lounge Rooftop".

Όσο για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το St George Lycabettus μας καλεί να φορέσουμε τα running shoes μας, για το δημοφιλές και βραβευμένο Lycabettus Run, που επιστρέφει για έβδομη χρονιά και πάντα για καλό σκοπό. Ο αγώνας δρόμου Run the Hill θα μας οδηγήσει μέσα και γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού, ενώ μέρος των εσόδων της διοργάνωσης που επιμελούνται η εταιρεία MYSPORTEVENT και το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, θα διατεθούν και φέτος στον οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.