"Cornell": νέο all day spot στον Χολαργό

Προσεγμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας κάνει ο νέος κάτοικος της δημοφιλούς πιάτσας.

cornell

Τη δική του all day πινελιά βάζει εδώ και λίγο καιρό το "Cornell" στη δημοφιλή πιάτσα του Χολαργού. Στον όμορφο χώρο που ποντάρει στο συνδυασμού του σκούρου ξύλου με το ζεστό μπλε, η δράση ξεκινά από νωρίς με specialty coffee, brunch και πολλά χειροποίητα γλυκίσματα όπως Red Velvet cake, cinnamon rolls και άλλα. Καθώς περνά η ώρα, σειρά παίρνουν πιάτα που κινούνται στη λογική του street food και περιλαμβάνουν από bao buns με τηγανιτό κοτόπουλο, πικάντικη μαγιονέζα και πίκλες, katsu sando με χοιρινό πανέ και κόκκινο λάχανο ή tacos με μαδημένο χοιρινό και γουακαμόλε μέχρι πολλά και διαφορετικά flatbreads, όπως για παράδειγμα εκείνο με κρέμα παρμεζάνας, τρούφα και μανιτάρια. Η μεγάλη ξύλινη μπάρα, όπου μπορείς επίσης να καθίσεις για φαγητό και ποτό, έχει το δικό της μερίδιο στη δράση, προτείνοντας aperitivo και low ABV’s για πιο νωρίς, αλλά και signature cocktails για το υπόλοιπο της βραδιάς

Περισσότερες πληροφορίες

Cornell

Αετιδέων 18 & Βουτσινά, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.