Το δίδυμο του Funky Gourmet δίνει γεύση στο Ιασώ

Με αέρα δυο αστέρων Michelin θα σερβίρονται τα γεύματα των νοσηλευόμενων στη νέα υπερπολυτελή πτέρυγα του νοσηλευτικού ιδρύματος του Αμαρουσίου.

Η Γεωργιάννα, ο Νίκος και η εμπειρία-ποίημα που θα προσφέρει το νέο «Funky Gourmet»

Κάθε άλλο παρά νοσοκομειακό θα είναι το φαγητό που θα απολαμβάνουν οι νοσηλευόμενοι του υπερπολυτελούς όγδοου ορόφου του νοσοκομείου Ιασώ, αφού γεύση στην 15 εκατομμυρίων επένδυση της επονομαζόμενης "New Luxury Wing" θα δίνουν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσος, το δίδυμο που έγραψε ιστορία στην ελληνική εστιατορική σκηνή με το διάστερο "Funky Gourmet", που επισήμως αναμένεται να στεγαστεί μελλοντικά στο Hilton.

Οι σεφ πίσω από το πρώτο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που απέσπασε ποτέ τόσο υψηλή διάκριση στον οδηγό Michelin, εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στις παροχές του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, φέρνοντας στους ξενοδοχειακού επιπέδου θαλάμους του snacks όπως τα scrambled αυγά σε μπριός, με αβοκάντο, λαχανίδα και ντομάτα, ή το cheeseburger από αμερικανικό Black Angus short rib, αλλά και πιάτα σαν το φιλέτο λαβράκι με βελουτέ πατάτας πράσου, το σουβλάκι από iberico με λαδόπιτα Ρόδου, ή η ταλιάτα από αμερικάνικο Rib Eye, με μανιτάρια λεμονοριγανάτα και baby πατάτες.

Στο να κλείνουν γλυκά οι ημέρες της περίθαλψης, θα βοηθά η λίστα των επιδορπίων, με προτάσεις σαν τη σφαίρα σοκολάτας με βατόμουρα, την τάρτα λεμονιού με μύρτιλλα, και το γαλακτομπούρεκο με φύλλο κρούστας, ενώ η συνεργασία των δυο σεφ με το Ιασώ προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της Άνοιξης να επεκταθεί σε όλα τα φαγητά που σερβίρονται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.