To «Fine Mess» τιμά το Rye Whiskey

Το αμερικάνικο ουίσκι βρίσκεται στο επίκεντρο της ενδιαφέρουσας βραδιάς που ετοιμάζει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

To «Fine Mess» τιμά το Rye Whiskey

Μια ωραία βραδιά που ταιριάζει γάντι στις γιορτές που πλησιάζουν έχει στα σκαριά το «Fine Mess» του Κολωνακίου την Τρίτη 7/12. Σε συνεργασία με το The Whisky Beat και τον Μανώλη Μαθιουδάκη, την τιμητική τους θα έχουν σπάνια, premium American Rye Whiskeys, προσφέροντας την ευκαιρία για ενδιαφέροντα flights εξερεύνησης του γευστικού και αρωματικού προφίλ τους. Καθένα από τα 5 διαφορετικά ουίσκι μάλιστα, όπως το Heaven’s Door ή το WhistlePig, θα δοκιμαστεί σκέτο αλλά και συμμετέχοντας σε ένα signature κοκτέιλ Old Fashioned, επιμελημένο από τον head bartender του εστιατορίου Ανδρέα Αβραμίδη. Δεν θα λείπει ασφαλώς το απαραίτητο low & slow barbecue fingerfood, εμπνευσμένο από την σεφ του «Fine Mess» Έλενα Καπέρδα ειδικά για τη βραδιά, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι € 80 κατ’άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Fine Mess

Δελφών 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.