«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη

Το στιλάτο beach resto γράφει ένα ενδιαφέρον all day σενάριο απόδρασης πάνω στην άμμο.

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη

Ο χώρος

Ένα ενδιαφέρον all day σενάριο γράφει από πέρσι το «Nakal» πάνω στην άμμο του Πόρτο Ράφτη. Ο χώρος του παλιού «Kalua» μεταμορφώθηκε από τον γνωστό διακοσμητή Γιώργο Παντελούκα σε ένα στιλάτο beach resto & bar που αναπνέει σε boho chic ύφος και ξεδιπλώνει τη δράση του σε επίπεδα, ξεκινώντας από την αμμουδιά με τα κομψά daybeds και τις πλεκτές ομπρέλες και φτάνοντας μέχρι τον χώρο του εστιατορίου αλλά και την πισίνα, που βρίσκεται στα μετόπισθεν.

Highlight

Ο υπέροχος κυματιστός «ουρανός» από ανοιχτόχρωμα σκοινιά που έχει για στέγη του ο χώρος του εστιατορίου. Καθισμένος από κάτω του, στις ετερόκλητες αναπαυτικές καρέκλες από φυσικά υλικά και τα τραπέζια από σκουρόξανθο γυαλιστερό ξύλο, χαίρεσαι την ατμόσφαιρα και τη θέα στον ήμερο γαλάζιο κόλπο.

Η κουζίνα

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη - εικόνα 1

Επικεφαλής της κουζίνας είναι η Ιωάννα Μπουρλόκα, στην πρώτη της σόλο εμφάνιση ύστερα από τη συμμετοχή της στον προηγούμενο κύκλο του MasterChef. Το sushi menu έχει την υπογραφή του Αντώνη Κουρκουτά, ενώ τα επιδόρπια επιμελείται ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης.

Το μενού

Η γευστική πρόταση ανοίγεται αναμενόμενα προς πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, υπηρετώντας τις ανάγκες του χώρου. Υπάρχει ειδικό μενού που κατεβαίνει στην παραλία, ενώ η κύρια κάρτα για το χώρο του εστιατορίου, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του από το μεσημέρι, κινείται σε μοντέρνα πολυσυλλεκτική λογική, προσφέροντας αρκετές επιλογές σε φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότο και κρέας σε διάφορες κοπές.

Ξεχωρίσαμε

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη - εικόνα 2

Το πρωτότυπο ταρτάρ ελληνικής σαλάτας με μους φέτας που στέκεται πάνω σε βάση από χαρούπι, αλλά και το ενδιαφέρον πιάτο «Sea Garden», με φιλεταρισμένο λαβράκι που περιβάλλεται από λαχανικά και αχνιστά μύδια. Στην ενότητα του sushi, τιμήσαμε τα rolls με τραγανή tempura γαρίδας, ενώ το γλυκό φινάλε ήρθε με τη δροσιστική σεμιφρέντο εξωτικών φρούτων «Exotic», με κομποτέ ανανά και namelaka dulce de leche.

Σημειώστε ακόμα....

Πως τα signature cocktails επιμελείται ο βραβευμένος bartender Άρης Χατζηαντωνίου, ενώ συχνά πυκνά τις μουσικές επιλέγουν γνωστοί DJs.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.