Γιορτινή απόδραση στο «Hilton»

Το πλουσιοπάροχο πακέτο διαμονής για τις ημέρες των γιορτών περιλαμβάνει μέχρι και γεύμα στα υψηλά δώματα του «Galaxy».

Γιορτινή απόδραση στο «Hilton»

Το καθιερωμένο πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς στο «Hilton» μπορεί να το στερηθούμε φέτος, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας ωστόσο, είχε μια ιδέα που μας βάζει σε εορταστικό κλίμα. Προτείνει λοιπόν «ταξιδάκι» στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, με ένα πλουσιοπάροχο και απολύτως value for money πακέτο διαμονής που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο all day εστιατόριο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στα υψηλά δώματα του Galaxy με τη διάσημη θέα σε ολόκληρη την πόλη που ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά. Οι τιμές για αυτήν την εορταστική προσφορά που ισχύει μέχρι τις 10/1, ξεκινούν από € 142 (με ειδικές τιμές για σουίτες και οικογένειες), ενώ την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εορταστικό μενού στους διαμένοντες με επιπλέον χρέωση. Τα δε προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας του αθηναϊκού «Hilton» ακολουθούν το παγκόσμιο πρόγραμμα Hilton CleanStay για την καθαριότητα και την απολύμανση, που έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser και τη Mayo Clinic.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.