Δυναμικό gastro-event στο Άδολο

Στο αγαπημένο ψαροφαγικό στέκι της Νέας Κηφισιάς, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται τον βραβευμένο του συνάδελφο Άγγελο Ναουμίδη μια βραδιά γεμάτη ιώδιο.

Δυναμικό gastro-event στο Άδολο

Gastro-στέκι μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας με κουζίνα υψηλών στροφών και δημιουργική υπογραφή χάρη στον σεφ Βασίλη Τσατσάκη, το «Άδολο», κηφισιώτικο αδερφάκι της οικογένειας των «Ψαράδων», υποδέχεται στην ζεστή του σάλα έναν εξίσου σπουδαίο εκπρόσωπο της θαλασσινής γεύσης, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

Για μία μοναδική βραδιά γεμάτη ιώδιο, ο Άγγελος Ναουμίδης του βραβευμένου εστιατορίου «Ναουμίδης» της Φλώρινας (ΒΕΚ 2020) κατεβαίνει στην Αθήνα και μαζί με τον Βασίλη Τσατσάκη συνθέτει ένα μενού πέντε βημάτων, με πιάτα όπως μαγιάτικο σε σασίμι, μαριναρισμένο με αγουρίδα, ψίχα ντομάτας και φύτρα από ραπανάκια, ή η σολομοπέστροφα Καϊμακτσαλάν καρυδάτη με φρικασέ από βλήτα, να συναντούν τους ιδανικούς τους παρτενέρ, χάρη στην συνέργεια του Domaine Claudia Papayianni.

Το ειδικό μενού, που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Από το Βορρά ως το Νότο», έρχεται στην bonmarché τιμή των 50 ευρώ κατ’ άτομο.

Αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Δυναμικό gastro-event στο Άδολο - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.