O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»

Ένα ξεχωριστό four hands dinner έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.

O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»

Τις συνηθίζει τις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές ο ταλαντούχος σεφ του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης και μια τέτοια έχει στα σκαριά τη Δευτέρα 7/9. Προσκεκλημένος του είναι ο διάστερος Βρετανός σεφ Alex Dilling που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του δουλεύοντας για τον εμβληματικό σεφ Alain Ducasse στη Νέα Υόρκη, και φτάνοντας να αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας στο σημαντικό εστιατόριο «Greenhouse» του Λονδίνου. Οι δύο ταλαντούχοι σεφ θα παρουσιάσουν από κοινού ένα υψηλού επιπέδου four hands dinner, που θα ξετυλιχτεί σε 7 στάδια και περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, μια πολύ ιδιαίτερη πράσινη σαλάτα με στρείδια και σάκε καθώς και καλκάνι που θα σερβιριστεί με μελιτζάνα και beurre blanc αρωματισμένη με λουίζα. Το κόστος του μενού είναι € 78 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.