Σερβίροντας στην άνετη βεράντα με φόντο το εντυπωσιακό πανόραμα της πόλης και ακολουθώντας πιστά τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας, το καταξιωμένο θαλασσινό εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου στα ψηλά του Καρέα προσφέρει ένα απόλυτα προστατευμένο και ήσυχο περιβάλλον για τις καλοκαιρινές εξόδους μας. Η σεφ Φιλίτσα Καραμανλή έχει ετοιμάσει μια σειρά από καινούργια πιάτα, μεταξύ των οποίων κι ένα που αποτίνει φόρο τιμής στη φάβα Σχοινούσας, τόπου καταγωγής των ιδιοκτητών, με φάβα από τη φετινή σοδειά του νησιού που μόλις ολοκληρώθηκε, η οποία σερβίρεται με ξινομυζήθρα, ντοματίνια κονφί και καραμελωμένη ελιά. Επίσης, τέτοια εποχή ξεχωρίζουν οι φρέσκες γαρίδες Αμβρακικού είτε σασίμι με όλη τη γλύκα και τα αρώματά τους να αναδεικνύονται μοναδικά είτε ψητές στη σχάρα με τη χαρακτηριστική νοστιμιά τους.
Από τις νέες γεύσεις ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε την μπρουσκέτα σαρδέλας σε χειροποίητο ψωμί με μάραθο και πίκλα πράσινου μήλου, το καπνιστό χέλι με εσπεριδοειδή και φινόκιο σε ζύμωση ή το κανελόνι με κόκκινη γαρίδα Κοιλάδας. Πολύ καλή ιδέα τα δύο fixed menus τριών σταδίων σε δελεαστική τιμή: ένα για όσους αγαπούν το ψάρι (€ 26) κι ένα για τους λάτρεις του κρέατος (€ 24). Τα μενού σερβίρονται σε όλα τα άτομα του τραπεζιού και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Τέλος, φέτος το καλοκαίρι το «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη δροσερή βεράντα του και τη μαγευτική θέα της πόλης συνοδεία δροσερών κοκτέιλ.