«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο

Φωτισμένες γιρλάντες να στολίζουν τα πλατάνια και τις νερατζιές, άφθονη φύτευση, βότσαλο και δροσερό γρασίδι συνθέτουν το μαγικό αστικό σκηνικό που στήνει ο «Vassilenas» στο καλοκαιρινό popup του στην Πλατεία Μαδρίτης, στα Ιλίσια.

«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο

Φωτισμένες γιρλάντες να στολίζουν τα πλατάνια και τις νερατζιές, άφθονη φύτευση, βότσαλο και δροσερό γρασίδι συνθέτουν το μαγικό αστικό σκηνικό που στήνει ο «Vassilenas» στο καλοκαιρινό popup του στην Πλατεία Μαδρίτης, στα Ιλίσια. Προτείνοντας ένα προφίλ «ανεπίσημο», ανεπιτήδευτο και παρεΐστικο, το αγαπημένο εστιατορικό brand μάς καλεί να χαλαρώσουμε το πουκάμισο και να αφήσουμε στην άκρη το σακάκι, γιορτάζοντας μαζί του τα εκατό χρόνια παρουσίας· μα κυρίως την αβρότητα των γεύσεων με τις οποίες έχει συνηθίσει να μας φιλεύει. Με προτάσεις φτιαγμένες για μοίρασμα, ψαγμένους μεζέδες, αλλά κι εμβληματικά πιάτα - αναφορές στη μακρόχρονη διαδρομή του, ο «Vassilenas Parkside» έρχεται ν' αναβιώσει τα καλύτερά μας καλοκαίρια, φέρνοντας στο κέντρο της πόλης νησιώτικη αύρα και θαλασσινά αρώματα.

«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο - εικόνα 1

Μπακαλιάροι, λαβράκια, γαρίδες, καλαμάρια και χταπόδια μπλέκονται στο γευστικό του παλμαρέ, ένα tick ωμοφαγίας για να ιντριγκάρει την ανανεωμένη παλέτα, ενώ ταλιάτες BlackAngus, αφράτα σουτζουκάκια καθώς και το σήμα κατατεθέν αβγό του - με τρούφα, απάκι και πατάτα Νάξου - προσθέτουν έξτρα πρωτεΐνη στο τραπέζι. Οι απολύτως value for money προτάσεις φαγητού, μάλιστα, συνοδεύονται και από ευρεία by the glass λίστα κρασιού, με την οποία ο «Vassilenas» μας καλεί να στηρίξουμε μαζί του τον ελληνικό αμπελώνα και να γνωρίσουμε τη γοητεία του ροζέ, στην οποία αφιερώνειτην κάβα του για το καλοκαίρι. Μια κάβα που θ΄ανοίγει προσφέροντας aperitivo την ώρα που δύει ο ήλιος στην πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.