H healthy όψη του καλοκαιριού στα «nice n easy»

Το γλυκό καλοκαιράκι χτύπησε την πόρτα των αγαπημένων μας «nice n easy», φέρνοντας μαζί του ολοκαίνουργιες healthy γεύσεις αλλά και νέα, ειδικά και πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής.

H healthy όψη του καλοκαιριού στα «nice n easy»

Το γλυκό καλοκαιράκι χτύπησε την πόρτα των αγαπημένων μας «nice n easy», φέρνοντας μαζί του ολοκαίνουργιες healthy γεύσεις αλλά και νέα, ειδικά και πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, που τηρούνται απα­ρέγκλιτα σε όλα τα καταστήματα του gourmet & bio-healthy ομίλου εστιατορίων. Είτε λοιπόν δώσουμε ραντεβού στο μαγαζί του Κολωνακίου είτε στην Κηφισιά, το τραπέζι μας στρώνεται στη σκιά της Marilyn Monroe και άλλων μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ, έτοιμο να υποδεχτεί υπέροχες καλοκαιρινές γεύσεις, όπως η μοσχαρίσια ταλιάτα Frank Sinatra, με ψητές ρίζες και σάλτσα τσιμιτσούρι, η χυμώδης βουβαλίσια burrata Otis Redding, με πέστο από φιστίκια Αιγίνης και κονφί κολοκύθας, αλλά και τα μπιφτέκια γαλοπούλας Pamela Anderson, που ζυμώνονται με βρώμη και συνοδεύονται από λευκό και άγριο ρύζι.

H healthy όψη του καλοκαιριού στα «nice n easy» - εικόνα 1

Νέοι θρεπτικοί πειρασμοί καραδοκούν επίσης στο νέο all day menu, όπως το εκπληκτικό Power bowl με τρίχρωμη κινόα, γλυκοπατάτα, αβοκάντο, ρόδι και άλλα πολλά, που μας δίνουν ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα, ενώ πολλές vegetarian και vegan επιλογές συμπληρώνουν, όπως πάντα, το γευστικό παζλ της ευεξίας. Όλες μάλιστα οι προτάσεις των «nice n easy» έρχονται πλέον στο σπίτι ή το γραφείο με υπηρεσίες ντελίβερι, για να είναι όλα όμορφα και εύκολα.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.