«Fishαλίδες»: Το Χαλάνδρι μυρίζει θάλασσα

Το καλοκαίρι μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ στην υπέροχη αυλή του πολύ δημοφιλούς θαλασσινού εστιατορίου στο Χαλάνδρι, που μας μεταφέρει απευθείας σε κυκλαδίτικο νησί.

«Fishαλίδες»: Το Χαλάνδρι μυρίζει θάλασσα

Το καλοκαίρι μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ στην υπέροχη αυλή του πολύ δημοφιλούς θαλασσινού εστιατορίου στο Χαλάνδρι, που μας μεταφέρει απευθείας σε κυκλαδίτικο νησί. Πέρα βέβαια από το χαλαρωτικό σκηνικό κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, ο λόγος που προτιμάμε τις «Fishαλίδες» είναι η σιγουριά πως εδώ θα απολαύσουμε εκλεκτά και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, αφού οι ιδιοκτήτες έχουν δικό τους ιχθυοπωλείο με μεγάλη ιστορία, που εφοδιάζει το μαγαζί με σπαρταριστή πρώτη ύλη.

Οι δε προτάσεις του έμπειρου σεφ και συνιδιοκτήτη Μιχάλη Τζόβα καλύπτουν κάθε διάθεση και θαλασσινό γούστο, είτε επιθυμούμε να κινηθούμε στην κλασική γραμμή, με μπαρμπουνάκια, κουτσομουρίτσες και πολλούς μεζέδες για το τσίπουρο ή το κρασί μας, είτε ακολουθήσουμε πιο δημιουργικά μονοπάτια, δοκιμάζοντας τις νέες σπεσιαλιτέ του σεφ για το φετινό καλοκαίρι: πολύ ξεχωριστή σαλάτα Seasar, που χαρίζει θαλασσινή αύρα στην κλασική και αγαπημένη Caesar, θαλασσινές μπρουσκέτες για να ανοίξει η όρεξη, δημιουργική θαλασσινή pasta με βάση τα ζυμαρικά Bucatini, πολλές προτάσεις ημέρας αλλά και ολοκαίνουργια φανταστικά γλυκά.

«Fishαλίδες»: Το Χαλάνδρι μυρίζει θάλασσα - εικόνα 1

Οι «Fishαλίδες», μάλιστα, θα βρίσκονται κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως πάντα με εύκολη πρόσβαση χάρη στα δύο ιδιωτικά πάρκινγκ με τα οποία συνορεύουν, αλλά και με εξυπηρέτηση στο σπίτι, όπου οι επιλογές εμπλουτίζονται με φιλέτο σολομού ή τσιπούρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.