Κέρδισε μοναδικά δώρα συμμετέχοντας στον Kaiser Master Grill Digital διαγωνισμό!

Η Kaiser, Νο 1 Pilsner στην Ελλάδα, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε και να γίνουμε master στο ψήσιμο με premium εξοπλισμό BBQ και κιβώτια Kaiser, μοναδικά δώρα που θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό Kaiser Master Grill!

Κέρδισε μοναδικά δώρα συμμετέχοντας στον Kaiser Master Grill Digital διαγωνισμό!

Η Kaiser, Νο 1 Pilsner στην Ελλάδα, η μπύρα που συνοδεύει ιδανικά το φαγητό, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε και να γίνουμε master στο ψήσιμο με premium εξοπλισμό BBQ και κιβώτια Kaiser, μοναδικά δώρα που θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό Kaiser Master Grill! Ένας διαγωνισμός φτιαγμένος στα μέτρα της ποιότητας και της ιδιαίτερης σχέσης της Kaiser με τη γεύση και ιδιαίτερα τα τέλεια ψημένα, ζουμερά κρεατικά, σαν αυτά που θέλουμε ν’ απολαμβάνουμε στη σχάρα μας τα καλοκαιρινά βράδια.

Ας γίνουμε λοιπόν Master στο ψήσιμο και όχι μόνο, κερδίζοντας τα υπέροχα δώρα του διαγωνισμού Kaiser Master Grill, που τρέχει από 11 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου: Ψησταριές υγραερίου Weber, μαντεμένια σκεύη Lodge και κιβώτια Kaiser μας περιμένουν.

Κέρδισε μοναδικά δώρα συμμετέχοντας στον Kaiser Master Grill Digital διαγωνισμό! - εικόνα 1

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με 3 απλά βήματα:

1. Αγόρασε οποιαδήποτε συσκευασία Kaiser (φιάλη ή κουτί)
2. Καταχώρισε τον 9 ψήφιο κωδικό που θα βρεις, στην ετικέτα ή στο πάτο του κουτιού, lotστο www.kaisermastergrill.gr
3. Μπες στην κλήρωση και δες αν είσαι ένας από τους 65 νικητές

Η Kaiser, η αγαπημένη μας Pilsner, αποτελεί ιδανικό συνοδό πιάτων με κρεατικά. Η μεστή, γεμάτη γεύση της με τη αρωματική πικράδα, πριν απ’ όλα, χαρακτηριστικό που αποκτά με τη σύνθεση και την παρασκευή της από 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 είδη λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, σε ιδανικές συνθήκες. Η παγωμένη, χρυσαφένια απόλαυση με τον πλούσιο αφρό στο ποτήρι ολοκληρώνουν το ταίριασμα με όλα τα πιάτα κρεατικών, steaks, ζουμερά burger ή κοτόπουλο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

27/01/2023

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.