Κέρδισε μοναδικά δώρα συμμετέχοντας στον Kaiser Master Grill Digital διαγωνισμό!

Η Kaiser, Νο 1 Pilsner στην Ελλάδα, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε και να γίνουμε master στο ψήσιμο με premium εξοπλισμό BBQ και κιβώτια Kaiser, μοναδικά δώρα που θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό Kaiser Master Grill!

Κέρδισε μοναδικά δώρα συμμετέχοντας στον Kaiser Master Grill Digital διαγωνισμό!

Η Kaiser, Νο 1 Pilsner στην Ελλάδα, η μπύρα που συνοδεύει ιδανικά το φαγητό, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε και να γίνουμε master στο ψήσιμο με premium εξοπλισμό BBQ και κιβώτια Kaiser, μοναδικά δώρα που θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό Kaiser Master Grill! Ένας διαγωνισμός φτιαγμένος στα μέτρα της ποιότητας και της ιδιαίτερης σχέσης της Kaiser με τη γεύση και ιδιαίτερα τα τέλεια ψημένα, ζουμερά κρεατικά, σαν αυτά που θέλουμε ν’ απολαμβάνουμε στη σχάρα μας τα καλοκαιρινά βράδια.

Ας γίνουμε λοιπόν Master στο ψήσιμο και όχι μόνο, κερδίζοντας τα υπέροχα δώρα του διαγωνισμού Kaiser Master Grill, που τρέχει από 11 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου: Ψησταριές υγραερίου Weber, μαντεμένια σκεύη Lodge και κιβώτια Kaiser μας περιμένουν.

Κέρδισε μοναδικά δώρα συμμετέχοντας στον Kaiser Master Grill Digital διαγωνισμό! - εικόνα 1

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με 3 απλά βήματα:

1. Αγόρασε οποιαδήποτε συσκευασία Kaiser (φιάλη ή κουτί)
2. Καταχώρισε τον 9 ψήφιο κωδικό που θα βρεις, στην ετικέτα ή στο πάτο του κουτιού, lotστο www.kaisermastergrill.gr
3. Μπες στην κλήρωση και δες αν είσαι ένας από τους 65 νικητές

Η Kaiser, η αγαπημένη μας Pilsner, αποτελεί ιδανικό συνοδό πιάτων με κρεατικά. Η μεστή, γεμάτη γεύση της με τη αρωματική πικράδα, πριν απ’ όλα, χαρακτηριστικό που αποκτά με τη σύνθεση και την παρασκευή της από 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 είδη λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, σε ιδανικές συνθήκες. Η παγωμένη, χρυσαφένια απόλαυση με τον πλούσιο αφρό στο ποτήρι ολοκληρώνουν το ταίριασμα με όλα τα πιάτα κρεατικών, steaks, ζουμερά burger ή κοτόπουλο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.