«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: επιστροφή με νέες προτάσεις

Το όμορφο εστιατόριο στα ψηλά του Καρέα επέστρεψε με value for money μενού και όπως πάντα πανοραμική θέα στην Αθήνα.

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: επιστροφή με νέες προτάσεις

Το όμορφο εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου στα ψηλά του Καρέα επέστρεψε με value for money μενού, πανοραμική θέα στην Αθήνα από την άνετη βεράντα του και ακολουθώντας πιστά τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας. Στα του καταλόγου τώρα, η σεφ Φιλίτσα Καραμανλή έχει ετοιμάσει μια σειρά από καινούργια καλοκαιρινά πιάτα όπως η μπρουσκέτα σαρδέλας σε χειροποίητο ψωμί με μάραθο και πίκλα πράσινου μήλου, το καπνιστό χέλι με εσπεριδοειδή και φινόκιο σε ζύμωση ή το κανελόνι με κόκκινη γαρίδα Κοιλάδας, λανσάροντας παράλληλα και δύο fixed menus τριών σταδίων σε δελεαστική τιμή: ένα για όσους αγαπούν το ψάρι (€ 26) κι ένα για τους λάτρεις του κρέατος (€ 24). Τα μενού σερβίρονται σε όλα τα άτομα του τραπεζιού και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.