Το «La Suite Lounge» ομιλεί haute γαλλικά

Γαλλικός αέρας πνέει από τις αρχές της χρονιάς στο «ρετιρέ» του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus».

Το «La Suite Lounge» ομιλεί haute γαλλικά

Γαλλικός αέρας πνέει από τις αρχές της χρονιάς στο «ρετιρέ» του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus», καθώς ο Γάλλος chef Geoffrey Rembert, με θητεία σε εστιατόρια σαν το «Tour d’Argent» και το «Le Bristol», δημιούργησε μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο το ειδικό menu degustation «Some like it HAUTE!». Οι δύο σεφ ενώνουν τις μαγειρικές τους κουλτούρες προτείνοντας πιάτα με γαλλικό και ελληνικό πρόσημο (από χτένια St.Jacques στο τηγάνι με πράσα μπρεζέ και αχλάδι μέχρι γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο με λεμόνι και μελωμένη ντομάτα), τα οποία σερβίρονται σε αρμονία με επιλεγμένα κρασιά του γαλλικού και του ελληνικού αμπελώνα. Το ειδικό αυτό μενού 4 σταδίων (€ 55 / άτομο) θα σερβίρεται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αποτελώντας προπομπό του ολοκαίνουργιου a la carte μενού του εστιατορίου που θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.