Γιορτινά μεσημέρια στο «Επτά 7»

Για lunch break με ιταλικές γεύσεις ανοίγει αυτές τις ημέρες το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Θησείου.

Γιορτινά μεσημέρια στο «Επτά 7»

Αυτές τις ημέρες που όλο και πυκνώνουν οι βόλτες μας στην καρδιά του downtown, το «Επτά 7» βάζει μια νόστιμη ιταλική πινελιά ανοίγοντας τα σαββατοκύριακα 21& 22 και 28 & 29/12 και το μεσημέρι. Στη σάλα του ατμοσφαιρικού εστιατορίου του Θησείου που έκανε πρόσφατα γευστικό restart αποτίνοντας φόρο τιμής στην ιταλική κουζίνα του αείμνηστου σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι μας περιμένουν, ανάμεσα σε άλλα, χαρακτηριστικές γεύσεις όπως τα σπαγγέτι Pomodori, Carbonara ή Cacio & Pepe, ένα ριζότο με παρμεζάνα και λεμόνι, μια Pizza Fritta ή μια Saltimbocca alla Romana αλλά και το signature επιδόρπιο Ab Fab που έχει αφήσει εποχή στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.