Ποιος είναι ο καινούργιος «Filotimos» Πειραιώτης;

Ένα all day στέκι με ρετρό αύρα ανοίγει τις πόρτες του πλάι στο Δημοτικό Θέατρο.

Ποιος είναι ο καινούργιος «Filotimos» Πειραιώτης;

Μας έχουν συνηθίσει σε πολύ ατμοσφαιρικές προτάσεις ο Κοσμάς Καραβάς, ο Γιώργος Νικολάου και ο Δημήτρης Παναγόπουλος, και το ολοκαίνουργιο all day στέκι «Filotimos» που ανοίγει επίσημα τις πόρτες του αύριο 20/12 δεν αποτελεί εξαίρεση. Πλάι στο Δημοτικό Θέατρο, παίρνει το όνομά του από τον Πειραιώτη κύριο Φιλότιμο ο οποίος σύχναζε στα καφέ της πλατείας και παρακολουθούσε ανελλιπώς παραστάσεις, και ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με ιδιαίτερες τοιχογραφίες και έντονες πινελιές ρετρό πολυτέλειας. Στα του καταλόγου τώρα, θα βρείτε καφέ, φρέσκους χυμούς, πρωτότυπα smoothies, comfort γεύσεις σαν τις διαφορετικές tartines, και από εκεί και πέρα μια ενημερωμένη λίστα κρασιών, signature cocktails και κομψές μουσικές.

Αγίου Κωνσταντίνου 2, στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου

Περισσότερες πληροφορίες

Filotimos

Αγίου Κωνσταντίνου 2, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.