«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ

Στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το αδελφό του «King George» τέσσερα ειδικά γευστικά χάπενινγκ δίνουν ιδέες καλοπέρασης σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ

Στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το αδελφό του «King George» τέσσερα ειδικά γευστικά χάπενινγκ δίνουν ιδέες καλοπέρασης σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

11.00 | Weekend brunch

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ - εικόνα 1

Αστακός, σολομός, καβούρι, αληθινό χαβιάρι, σπανιόλικο jamon Serrano, σαμπάνια... Το brunch στο «Winter Garden» ξεχωρίζει για το class του κι έχει εκ των πραγμάτων σούπερ γιορτινό χαρακτήρα. Η σημασία στη λεπτομέρεια φαίνεται και από τα πεντανόστιμα, άψογα ψημένα βιολογικά αβγά. Τα δε γλυκάκια είναι για φίλημα.

13.30 | Lunch με «shrimp & more»

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ - εικόνα 2

Μέχρι και τις 20/12 στο χρυσοσκουφάτο «GB Roof» χαιρόμαστε μια σπέσιαλ εμπειρία, διαλέγοντας γαρίδες από το ειδικό ένθετο. Τα πιο εντυπωσιακά, σούπα κολοκύθας-κάστανου με κακάο, τρούφα και τορτέλι γεμισμένο με γαρίδα· ταλιολίνι με σάλτσα αβγοτάραχου-κουμκουάτ και γαρίδες ψητές και ταρτάρ· καρπάτσιο γαρίδας μαριναρισμένης σε χαμομήλι και λεμόνι με γύρη και σαμπαγιόν γαρίδας.

17.00 | Afternoon tea

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ - εικόνα 3

Καλύτερο και πιο βρετανικό τσάι στην Αθήνα δεν υπάρχει! Τώρα τις γιορτές το ρεπερτόριο του «Winter Garden» έχει από τάρτα μανιταριών με τρούφα και σου με φουαγκρά μέχρι μπλινί σπανακιού-βασιλικού με καπνιστό σολομό και λευκά σάντουιτς με νεροκάρδαμο και αβγό. Όλα τα γλυκά είναι αφιερωμένα στο κάστανο.

20.30 | Όσπρια στο «Tudor Hall»

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ - εικόνα 4

Δεν τρως συχνά τη θέρμη των οσπρίων σε ένα grande εστιατόριο και ο Αλέξανδρος Κοσκινάς το τόλμησε στο πολυτελές, αδελφό της «Μεγάλης Βρεταννίας», «King George». Απολαμβάνουμε λοιπόν άσπρα και μαύρα φασόλια στον ταβά με χωριάτικο λουκάνικο· αρνίσιο κότσι στη γάστρα με φασόλια Πρεσπών· ζυμαρικά με χάντρες, θαλασσινά και βασιλικό· γίγαντες στο φούρνο με χόρτα, βαρελίσια φέτα και αγριορίγανη· και vegan ρεβιθοκεφτέδες Σίφνου με πατάτα, κύμινο και γλυκιά πάπρικα.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.