Το ιστορικό στέκι του Πειραιά που άνοιξε πολύ πρόσφατα ξανά τις πόρτες του στην πλατεία Δημαρχείου, ξεκινά ένα ειδικό αφιέρωμα στους τοπικούς μεζέδες από κάθε μεριά της Ελλάδας. Πρώτη από τις συνολικά επτά προσκεκλημένες σεφ του executive chef του εστιατορίου Νίκου Φωτιάδη είναι η Ξένια Μπουζαρανίδου που έρχεται στις 10/12 με σπέσιαλ μεζέδες από την περιοχή της Θράκης. Ανάμεσα στις πολύ ξεχωριστές μικρές δημιουργίες που θα παρελάσουν έως τις 17/12 από τα τραπέζια του «Χάι Λάιφ» είναι ο εβρίτικος τραχανάς χωρίς γάλα, ζυμωμένος με λαχανικά, οι κολοκυθοκεφτέδες από κόκκινη κολοκύθα, τα γιαπράκια με ξινολάχανο, το θρακιώτικο μαντί και οι τζιγεροσαρμάδες, στα πλαίσια αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας πρωτοβουλίας που θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες με γεύσεις της Μικράς Ασίας, της Πελοποννήσου και της Δυτικής Μακεδονίας.
Μια βραδιά με τις γεύσεις της Θράκης στο «Χάι Λάιφ»
Το ιστορικό στέκι του Πειραιά που άνοιξε πολύ πρόσφατα ξανά τις πόρτες του, ξεκινά ένα ειδικό αφιέρωμα στους τοπικούς μεζέδες από κάθε μεριά της Ελλάδας.