To «Buba» μετατρέπεται σε Wonderland

Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες.

To «Buba» μετατρέπεται σε Wonderland

Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες. Αυτήν την Κυριακή 8/12, από τις 12 το μεσημέρι και μετά το Buba Wonderland απλώνεται σε όλους τους χώρους του ατμοσφαιρικού νεοκλασικού κτιρίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να το εξερευνήσουν. Θα υπάρχουν, ανάμεσα σε άλλα, fashion bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, beauty corner, ένα spiritual space στον επάνω χώρο που επιφυλάσσει από tarot readings μέχρι καρμική αστρολογία, live DJ sets, θέατρο σκιών άλλα και ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος για τους μικρούς επισκέπτες με δημιουργική απασχόληση από την εικαστικό Έφη Φουρίκη και την αρχιτέκτονα Ελεονώρα Παπαπέτρου. Το μενού της ξεχωριστής αυτής δράσης συμπληρώνεται με thai και βιετναμέζικο street food (σε συνεργασία με το δημοφιλές αδερφάκι του «Buba» που ακούει στο όνομα «Madame Phu Man Chu») αλλά και τα signature cocktail του καταλόγου σε ειδικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.