Από τη γαλλική ονομασία του σχοινόπρασου παίρνει το όνομά του το ολοκαίνουργιο all day bistro που δημιούργησε ο Γιώργος Ηλιού στην Πλουτάρχου, σε συνεργασία με τον γνωστό bartender Γιάννη Σαμαρά από το γειτονικό «Mai Tai». Το νέο βήμα του ταλαντούχου σεφ στη μετά «Poly Maggoo» εποχή μπαίνει σε δράση από νωρίς το πρωί με ενδιαφέρουσες tartines, μπρουσκέτες και σάντουιτς (όπως για παράδειγμα εκείνο με καπνιστό χοιρινό σβησμένο σε σιρόπι μαύρης μπύρας μαζί με αγγουράκι τουρσί, προβολόνε και κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης), και συνεχίζει με πιάτα που συνδυάζουν ελληνικά, γαλλικά και μεσογειακά στοιχεία. Θα βρείτε για παράδειγμα κεφτέδες βιολογικών ρεβιθιών με κουρκουμά και μουστάρδα, καπνιστό χέλι Μεσολογγίου με κρέμα πατάτας και κάπαρη, όπως και σαλιγκάρια Βουργουνδίας σε μοσχαρίσιο ζωμό για την αρχή, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει πιάτα με κρέας ή ψάρι σαν τη σφυρίδα με κρέμα μπρόκολου και καραμελωμένο κόκκινο λάχανο.
Στο Κολωνάκι μύρισε «Ciboulette»
Από τη γαλλική ονομασία του σχοινόπρασου παίρνει το όνομά του το ολοκαίνουργιο all day bistro που άνοιξε μόλις στην Πλουτάρχου.