Μια βραδιά για winelovers στο «Chefi»

Ένα ειδικό wine dinner με τα ωραία κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου. 

Μια βραδιά για winelovers στο «Chefi»

Ένα ειδικό wine dinner έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου για τις 4/12, ό,τι πρέπει για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε γιορτινό κλίμα. Το σπέσιαλ μενού της βραδιάς (€ 45 κατ'άτομο) αποτελείται από πέντε στάδια, καθένα από τα οποία προσφέρεται σε αρμονία με τα ωραία κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής. Έτσι, δοκιμάζοντας για παράδειγμα ένα ταρτάρ σολομού με αβοκάντο, κινόα και wakame, ένα ριζότο με καλαμάρι, αμπελόφυλλο και πέστο ρόκας ή το μοσχάρι με εστραγκόν, γλυκοπατάτα και ραγού μανιταριών θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανάμεσα σε άλλα το Monograph Multi 2018 που μπλεντάρει Ροδίτη, Ασύρτικο και Μοσχοφίλερο ή το Κτήμα Γαίας 2016 από Αγιωργίτικο κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.