Bean Stories στο «Tudor Hall»

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς εμπνέεται από την παράδοση και προτείνει ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στα τοπικά όσπρια.

Bean Stories στο «Tudor Hall»

Πόσο συχνά έχουμε αλήθεια την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πλήρες μενού αφιερωμένο στα όσπρια με το άγγιγμα ενός χρυσοσκουφάτου σεφ; Όχι πολύ, εξού και τα Bean Stories που μόλις ξεκίνησαν στο «Tudor Hall» μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ο chef de cuisine του πολυτελούς εστιατορίου στα ψηλά του ξενοδοχείου «King George» Αλέξανδρος Κοσκινάς, που έχει ούτως ή άλλως την παράδοση στο γαστρονομικό του στόχαστρο, εμπνέεται αυτή τη φορά από μια πλούσια συλλογή τοπικών οσπρίων και δημιουργεί έναν ένθετο κατάλογο που αριθμεί έξι επιλογές και σερβίρεται καθημερινά. Άσπρα και μαύρα φασόλια στον ταβά με χωριάτικο λουκάνικο, σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι στη γάστρα με φασόλια Πρεσπών αλλά και vegan ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου με πατάτα, κύμινο και γλυκιά πάπρικα ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.