«Ο-bar» με το άγγιγμα του Γιώργου Στυλιανουδάκη

Eδώ και λίγες ημέρες καταθέτει ολοκληρωμένη τη γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό all day lounge resto στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Oniro City» στο Κολωνάκι.

«Ο-bar» με το άγγιγμα του Γιώργου Στυλιανουδάκη

Άνοιξε δοκιμαστικά λίγο πριν το καλοκαίρι, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες καταθέτει ολοκληρωμένη τη γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό all day lounge resto στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Oniro City» σε απόσταση αναπνοής από την περαντζάδα της Σκουφά. Στο τιμόνι της κουζίνας έχει τον ταλαντούχο σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, ο οποίος παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Η μεσημεριανή κάρτα ανθολογεί ανάλαφρες comfort γεύσεις που καλύπτουν ένα φάσμα από σνακς, σάντουιτς και σαλάτες (ανάμεσά τους και μια ιδιαίτερη με κοτόπουλο, κινόα, αβοκάντο και ντρέσιγνκ από λάιμ και μέλι) μέχρι ένα ενδιαφέρον ριζότο δημητριακών με λαχανικά εποχής και γραβιέρα ή τον ψητό σολομό με σπαράγγια και κονφί ντομάτας. Για το βράδυ πάλι, ο σεφ πραγματοποιεί κατάδυση στα trendy νερά της ωμοφαγίας, αφιερώνοντας τον κατάλογο σε κάθε λογής ωμή παρασκευή αλλά και στα όστρακα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.