Λυκαβηττός για ρομαντικούς και vegan

Η ατμόσφαιρα στο «La Suite Lounge» στα ψηλά του «St. George Lycabettus» ευνοεί ούτως ή άλλως το ρομάντζο, πόσo μάλλον τα σαββατόβραδα, οπότε και ξεκίνησαν μόλις τα Starlight Dinners.

Λυκαβηττός για ρομαντικούς και vegan

Τι κι αν αργεί ακόμα του Αγίου Βαλεντίνου; Η ατμόσφαιρα στο «La Suite Lounge» στα ψηλά του «St. George Lycabettus» ευνοεί ούτως ή άλλως το ρομάντζο, πόσo μάλλον τα σαββατόβραδα, οπότε και ξεκίνησαν μόλις τα Starlight Dinners. Ο executive chef του ξενοδοχείου προτείνει ένα σπέσιαλ μενού ειδικά για ερωτευμένους (€ 35 κατ’άτομο), συνοδεία live jazz μουσικής, το οποίο επιφυλάσσει άλλα πιάτα για εκείνον και άλλα για εκείνη.

Για παράδειγμα ένα ριζότο με σπαράγγια και γραβιέρα ή ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό για τον κύριο, ένα ριζότο με κράνμπερις, τρούφα και παρμεζάνα όπως και γλυκό φινάλε με τηγανιτό φύλλο κρούστας με κρέμα λεμονιού για την κυρία, ενώ ως προς τα κυρίως αμφότεροι θα επιλέξουν ανάμεσα σε ταλιάτα με πατάτες, δενδρολίβανο και σάλτσα Μοσχοφίλερου, και σολομό με κινόα και αβοκάντο σε σάλτσα γκρέιπφρουτ-σφένδαμο. Σημειώστε ακόμα πως πολύ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και το ολοκαίνουργιο χειμερινό μενού του εστιατορίου, το οποίο βαδίζει σε μοντέρνα μεσογειακά μονοπάτια και μια ειδική vegan και vegetarian ενότητα που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα παπαρδέλες με ραγού μανιταριών και τρούφα κι ένα burger λαχανικών με βασιλικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.