Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης προσκαλεί τον γνωστό pastry chef Χρήστος Βέργαδο για μια βραδιά με θέμα «Γευστικά Είδωλα».

Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Η νέα σεζόν φέρνει συνέχεια στις προσκλήσεις που απευθύνει ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου της Νέας Κηφισίας Βασίλης Τσατσάκης σε επώνυμους καλεσμένους για ξεχωριστές γευστικές βραδιές. Καλεσμένος του στις 26/9 είναι ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος και το ειδικό μενού που κοστίζει € 40 κατ’άτομο είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες ιδέες: από το ταρτάρ τόνου με κρεμμύδι κονφί, αρωματικό σιρόπι τσίλι, φρέσκο σχοινόπρασο και σαντιγί ταραμά ή την τηγανιτή σουπιά πάνω σε κρέμα από σπανακόρυζο και σαντιγί από αρσενικό Νάξου που βρίσκουμε στα ορεκτικά μέχρι το ριζότο γαρίδας μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με μους καπνιστής φέτας που επιφυλάσσουν τα κυρίως, αλλά και το γλυκό φινάλε με κορμό αρμενοβίλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.