Ένα «Λοκάλι» νοστιμεύει τη γειτονιά του Ψυρρή

Καρυάτιδες με μούσια, κεφτέδες με gin tonic και… μπάμιες τηγανητές φέρνει η νέα εποχή του «Cine Ψυρρή», που επανασυστήνεται στην πιάτσα της Σαρρή, δικαιωματικά, ως «Λοκάλι».

Ένα «Λοκάλι» νοστιμεύει τη γειτονιά του Ψυρρή

Καρυάτιδες με μούσια, κεφτέδες με gin tonic και… μπάμιες τηγανητές φέρνει η νέα εποχή του «Cine Ψυρρή», που επανασυστήνεται στην πιάτσα της Σαρρή, δικαιωματικά, ως «Λοκάλι». Ένα σημείο αναφοράς της γειτονιάς, που στις παλιές του εποχές μας μάζευε για να μας δείξει ταινίες κάτω απ’ τα άστρα, τώρα μας προσκαλεί στη δροσερή του αυλή, για να αποκαλύψει μια μικρή αφράτων μουριών και πλατανιών στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα «Λοκάλι» νοστιμεύει τη γειτονιά του Ψυρρή - εικόνα 1

Εκεί, με pop αισθητική, cup, tap & tavern λογική, βασικό moto πως local δεν είσαι μόνο στη γειτονιά σου, αλλά όπου νιώθεις σπίτι σου, από τις μπάρες σερβίρονται specialty καφέδες, από τις βρύσες κυλούν νεγκρόνι και από την κάβα ξετρυπώνουν επιλεγμένα, ελληνικά και μη κρασιά και αποστάγματα, ποτά και μπίρες, ενώ το concept της ελληνικής pub, που άνοιξε τις πύλες της στις 27 Ιουνίου, ολοκληρώνει ένα μενού με funky νεολογισμούς, από γίγαντες τουρσί και αλμυρούς λουκουμάδες μπακαλιάρου, μέχρι… χοτ ντογκ προβατίνας.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.