Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας

Κομψός και ατμοσφαιρικός, πνιγμένος στα φυτά και στη δροσιά των βορείων προαστίων, αποτελεί πραγματικό καταφύγιο στην καλοκαιρινή Αθήνα με τα καλοστρωμένα τραπέζια του.

Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας αντίδοτα στις μεγάλες ζέστες είναι ο καταπράσινος κήπος του boutique εστιατορίου «Chefi» στο Χαλάνδρι. Πολύ κομψός και ατμοσφαιρικός, πνιγμένος στα φυτά και στη δροσιά των βορείων προαστίων, αποτελεί πραγματικό καταφύγιο στην καλοκαιρινή Αθήνα με τα καλοστρωμένα τραπέζια του, τον σωστό φωτισμό και τις ταιριαστές μουσικές που μας χαλαρώνουν.

Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας - εικόνα 1

Την εικόνα της απόλαυσης συμπληρώνει ο νέος κατάλογος, που μόλις έκανε πρεμιέρα, με γεύσεις ξεχωριστές και διάθεση για fine dining with a twist. Ντάκος με γκασπάτσο ντομάτας, καρπούζι και μους ελιάς για μια δυνατή πρώτη γεύση καλοκαιριού, σασίμι σολομού με αβοκάντο, κινόα και φύκια γουακάμε για μια ευφάνταστη πινελιά Ασίας και το διάσημο ριζότο-χωριάτικη σαλάτα του «Chefi» σταθερά στα φαβορί.

Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας - εικόνα 2

Επίσης υπέροχες προτάσεις σε ζυμαρικά, σολομός ή τόνος σε δημιουργικές συνταγές και, ασφαλώς, εκλεκτά κρεατικά σε premium κοπές, όπως η ταλιάτα σχάρας με σαλάτα από φαγόπυρο και κέιλ. Στην ανανεωμένη λίστα κρασιών και κοκτέιλ βρίσκουμε την τέλεια συνοδεία για τις γεύσεις, ενώ ανάμεσα στα ολοκαίνουργια επιδόρπια το τσιζ­κέικ με φράουλα και μπισκότο αμυγδάλου έχει κιόλας γίνει το αγαπημένο μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.