Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Μπορεί να σε ταξιδεύει… στις Κάνες και ταυτόχρονα να μη σου αφήνει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η μαγεία του «Ark».

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Μπορεί να σε ταξιδεύει… στις Κάνες και ταυτόχρονα να μη σου αφήνει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η μαγεία του «Ark». Βραβευμένος προορισμός για fine eating & drinking πρώτη θέση θάλασσα, στα Αστέρια Γλυφάδας, μεταφέρει απόλυτα επιτυχημένα τη χαλαρά κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα των πολυτελών θερέτρων της Μεσογείου στο τοπίο της αττικής ριβιέρας.

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα - εικόνα 1

Το σοφιστικέ ντεκόρ έχει μια αύρα colonial chic, σε λευκούς και γήινους τόνους, με ένα από τα πιο ωραία τοπία της Αττικής να απλώνονται μπροστά σου και τον Σαρωνικό στο φόντο, feelgood μουσικές και ωραίο κόσμο. Τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019) εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά του ταλαντούχου σεφ στην ελληνική κουζίνα κι έχουν στον πυρήνα τους το παραδοσιακό στοιχείο, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και ασφαλώς έντονη την αύρα της Ελλάδας. Παράλληλα τα classic και signature cocktails, σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου, παντρεύονται όμορφα με τις ιδιοσυγκρασιακές γευστικές προτάσεις, επιβεβαιώνοντας ότι το «Ark» δεν ανέβηκε τυχαία (και) φέτος στο πόντιουμ των Αθηνόραμα Bar Awards.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.