To «Matsuhisa Athens» βγαίνει στη βεράντα

Τα καλοκαιρινά της φορά και φέτος η πολυβραβευμένη πρεσβεία του Nobu στην Αθήνα, κι ετοιμάζεται για το καθιερωμένο Nobu Festival.

To «Matsuhisa Athens» βγαίνει στη βεράντα

Τα καλοκαιρινά της φορά και φέτος η πολυβραβευμένη πρεσβεία του Nobu στην Αθήνα. Βγαίνοντας στην ειδυλλιακή βεράντα με την πανοραμική θέα στον κόλπο του Αστέρα, ο executive chef Τόνι Βρατσάνος και ο head chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος προτείνουν νέες fusion ιαπωνικές γεύσεις σαν το σπαγγέτι από καλαμάρι με αχινό, ενώ στη θέση του βρίσκεται και το εντυπωσιακό bar «Umi» που γνωρίσαμε πέρυσι, με signature cocktails αλλά και τα UMI Night Sessions με guest DJs. Σημειώστε επίσης το καθιερωμένο Nobu Food Festival που έρχεται φέτος 28/6-2/7, παρουσία όπως πάντα του Nobuyuki Matsuhisa αυτοπροσώπως.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.