(Επι)στροφή στην αστική κουζίνα κάνει το νεότερο αδερφάκι της οικογένειας των «nice n easy» στο Κολωνάκι. Ο executive chef και συνιδιοκτήτης του ομίλου Χρήστος Αθανασιάδης ανέτρεξε στο συνταγολόγιο των αθηναϊκών γεύσεων, τους γιορτινούς μπουφέδες και τα σπέσιαλ εδέσματα που σερβίρονταν στις δεξιώσεις των δεκαετιών του ‘50 -’70, και μεταφέρει στο σήμερα κλασικά πιάτα με τρόπο νεωτερικό: Αθηναϊκή σαλάτα με ψάρι ποσέ, μαγιονέζα αρωματισμένη με σαφράν, κάπαρη, αυγό, αγγούρι τουρσί και μαριναρισμένα λαχανικά, κότα μιλανέζ, γαρίδες κοκτέιλ, ντολμαδάκια αυγολέμονο.
Πλάι τους βάζει και ορισμένες πιο σύγχρονες προτάσεις με ρετρό αύρα σαν τα βουβαλίσια κεφτεδάκια με χόρτα εποχής, παγωμένη φέτα και γαλάκτωμα λεμονιού ή ένα παστίτσιο με ραγού Black Angus και καμένη μπεσαμέλ, ενώ το γλυκό φινάλε σφυρίζουν ένα all time classic παγωτό αρμενοβίλ αλλά και μια πολύ αυθεντική κρέμα καραμελέ.