Cheers «Φάρμα Μπράλου»

Τη μεγάλη μπάρα του κρεατόφιλου εστιατορίου αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Γιάννης Κοροβέσης, ενώ νέα καλοκαιρινά πιάτα ντεμπουτάρουν στον κατάλογο.

Cheers «Φάρμα Μπράλου»

Σας είχαμε προϊδεάσει πως η καινούργια «Φάρμα Μπράλου» στο Νέο Ψυχικό θα έδινε σταδιακά ιδιαίτερη έμφαση στα premium spirits και να που τη μεγάλη μπάρα του κρεατόφιλου εστιατορίου αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Γιάννης Κοροβέσης. Τα σχέδια του περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό της λίστας των ποτών, κάποια σπέσιαλ events αλλά τη δημιουργία μιας ψαγμένης συλλογής τυριών και αλλαντικών που θα σερβίρει ο ίδιος πίσω από τη μπάρα.

Παράλληλα ετοιμάζει μια λίστα κλασικών κοκτέιλ και κάποιες signature προτάσεις σε αρμονία με τα ολοκαίνουργια καλοκαιρινά πιάτα που προτείνει ο σεφ της «Φάρμας Μπράλου» Γιάννης Λιόκας σαν τη βοδινή γλώσσα με μαγιονέζα τόνου Aλοννήσου και αγριοράπανο, το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος με καπνιστή μελιντζανοσαλάτα και βινεγκρέτ σόγιας και το κριθαράκι με μπριάμ λαχανικών, ντοματίνια κονφί και λάδι βασιλικού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.