Το εκλεκτό σπαράγγι γιορτάζει στο «Βυζαντινό»

Το εκλεκτό λαχανικό με την τόσο ιδιαίτερη γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά πρωταγωνιστεί σε μια πλούσια γκάμα πιάτων που σερβίρονται όλο τον Μάιο.

Το εκλεκτό σπαράγγι γιορτάζει στο «Βυζαντινό»

Ο προηγούμενος μήνας είχε τη γεύση της αγκινάρας στο πολύ όμορφο all day εστιατόριο του «Hilton», αυτός ωστόσο που διανύουμε είναι αφιερωμένος στα σπαράγγια.

Το εκλεκτό λαχανικό με την τόσο ιδιαίτερη γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά πρωταγωνιστεί σε μια πλούσια γκάμα πιάτων που σερβίρονται όλο τον Μάιο: σούπα miso με σπαράγγια, πίκλα καρότου και αβοκάντο, antipasti με σπαράγγια, λιαστές τομάτες, αυγό ποσέ και πάστα λευκής τρούφας, σαλάτα με κινόα, σπαράγγια, γκρέιπφρουτ, ντρέσινγκ φράουλας και κρέμα από κατσικίσιο τυρί, κριθαρότο με σπαράγγια, μανούρι, λάιμ και δυόσμο, ομελέτα με σπαράγγια και πράσινη σαλάτα με τοματίνια, πεϊνιρλί με πέστο από σπαράγγια και σκαρμόζα. Θα τα ταιριάξετε με το Asparagus G&G, ένα κοκτέιλ με τζιν, σιρόπι τζίντζερ και χυμό λάιμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.