Με νέο μενού μας υποδέχεται το «Chefi»

Νέες γεύσεις μόλις έκαναν πρεμιέρα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου, ενώ μια σπέσιαλ wine & food pairing βραδιά έρχεται στις 15/5.

Με νέο μενού μας υποδέχεται το «Chefi»

Ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε στο αγαπημένο εστιατόριο του Χαλανδρίου φέρνοντας μαζί κι ένα ολοκαίνουργιο μενού που μόλις έκανε πρεμιέρα με μοντέρνες γεύσεις σαν τον ντάκο με γκασπάτσο ντομάτας, καρπούζι, μους ελιάς και κατίκι Δομοκού, το sashimi σολομού σε σόγια και πορτοκάλι συνοδεία αβοκάντο, κινόα και φυκιών wakame και το χοιρινό Iberico με πατάτες γκρατινέ. Το signature ριζότο σαν χωριάτικη σαλάτα ασφαλώς παραμένει στον κατάλογο, που επιφυλάσσει και ωραία επιδόρπια όπως το cheese cake με φράουλα και μπισκότο αμυγδάλου, ενώ οσονούπω στο παιχνίδι μπαίνει και ο καταπράσινος κήπος που αγκαλιάζει το εστιατόριο.

Εμπλουτισμένη είναι επίσης και η wine list, κάτι που δίνει αφορμή για μια ειδική βραδιά food & wine pairing στις 15/5 (€ 45 κατ'άτομο) με τα εκλεκτά κρασιά από το οινοποιείο Akrathos Newlands Winery της Χαλκιδικής.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Ταρτάρ σολομού, φάβα, γιαούρτι wasabi / Oros, Αssyrtiko - Sauvignon Blanc, Halkidiki 2017
Cod miso, κρέμα πατάτας, σπανάκι, ginger / Αssyrtiko 100%, Halkidiki 2017
Μανιτάρια carbonara, κριθαρότο, παρμεζάνα / Philosopher, Αgiorgitiko - Xinomavro, Halkidiki 2015
Μοσχάρι Bourguignon, πολέντα, λαχανικά / Xinomavro 100%, Halkidiki 2015
Μπάρα λευκής σοκολάτας, mango, καραμέλα / Samos Vin Doux, Μoschato, Samos 2017

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.