Νέο «Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου» στη Μητροπόλεως

Το concept του λιτού, φιλικού μεζεδοπωλείου που έστησε ο σπεσιαλίστας της θάλασσας Γιώργος Παπαϊωάννου αυτήν τη φορά βρίσκει στόχο κυριολεκτικά στο κέντρο.

Νέο «Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου» στη Μητροπόλεως

Το concept του λιτού, φιλικού μεζεδοπωλείου που έστησε ο σπεσιαλίστας της θάλασσας Γιώργος Παπαϊωάννου έχει δέσει για τα καλά στο θαλασσινό γευστικό στερέωμα της πόλης και αυτήν τη φορά βρίσκει στόχο κυριολεκτικά στο κέντρο.

Σε συνέχεια λοιπόν του καταστήματος-ναυαρχίδα της Γλυφάδας που είναι πλέον ανακαινισμένο και μεγαλύτερο, του ζεστού μαγαζιού στη Χάρητος, κι εκείνων της Νέας Ερυθραίας και του Χαλανδρίου που εξυπηρετούν τα βόρεια προάστια, ένα ακόμα «Μπαρμπουνάκι» βρήκε πριν λίγες ημέρες τη θέση του στην πλατεία της Μητρόπολης. Όπως και τα υπόλοιπα αδερφάκια του αγαπά τα θαλασσινά και τα ψαράκια (παστά, μαρινάτα, ψητά και τηγανητά), χωρίς να λέει όχι σε κάποιο μεγαλύτερο ψάρι ή σε κάποιες πιο σπέσιαλ προτάσεις ημέρας που ενδεχομένως κάνει η κουζίνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Πλατεία Μητροπόλεως 4, Σύνταγμα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.