That's all «Folk.»!

Ένα κομψό στέκι με μητροπολιτική αύρα και ιδιαίτερη έφεση στο brunch μόλις έκανε πρεμιέρα στην Αιόλου.

That's all «Folk.»!

Πέσαμε πάνω του βολτάροντας στην Αιόλου και αμέσως μας τράβηξε την προσοχή. Επί της ουσίας πρόκειται για το all day εστιατόριο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Blend» που άνοιξε τις πόρτες την Πρωταπριλιά, έχει ωστόσο αυτόνομη προσωπικότητα: άνετο και ηλιόλουστο μαγαζί-γωνία εκεί όπου η Αιόλου συναντά τη Βύσσης, δανείζεται ατμόσφαιρα από το εντυπωσιακό κτίριο μνημείο και συνδυάζει το λιτό βιομηχανικό στιλ με το ξανθό ξύλο και τα διάσπαρτα φυτά εσωτερικού χώρου.

Ο κατάλογος που έχει το άγγιγμα του κηφισιώτικου «Different Beast» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο healthy brunch που σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 7 μ.μ. και περιλαμβάνει από τηγανιτό άγριο ρύζι με αυγό, μοβ μπρόκολο, κέιλ και ανοιξιάτικα μπιζέλια μέχρι ένα εντυπωσιακό Buddha bowl με φαλάφελ, χούμους παντζαριού, αβοκάντο και άλλα. Από εκεί και πέρα η κουζίνα ανοίγεται σε κάποιες κυρίως προτάσεις σε μοντέρνο ύφος, όπως το σιγομαγειρεμένο αρνί με harissa τριαντάφυλλο, φέτα και γλυκόξινο αγγούρι, χωρίς να λείπουν τα κοκτέιλ και τα κρασιά από τη μικρή μπάρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.